zondag 20 september 2009

Prima zeilweer in het najaar

Afgelopen weekend hadden we niet te klagen over het weer... Of toch wel een beetje...
Zaterdag hadden we lekker willen zeilen, alleen de wind ontbrak. Maar voor de rest was het een prima dag met in de middag aardig wat zon en een prima temperatuur! s'Avonds zijn we samen met Marcel, Aletta en Deborah naar de film "De Storm" geweest in de bioscoop in Hellevoetsluis. Indrukwekkende film die ook Rosa en Sjors aansprak.Zondag was het weer ongeveer hetzelfde als zaterdag, nu echter met een lekker windje. We hebben dus na het ontbijt lekker kunnen zeilen. Eindelijk kon Rosa ook weer eens achter het roer staan! Wat Roos betreft mag het altijd wel een stukkie pittiger, meer wind, en hoe schuiner hoe beter. Maar dat zat er niet echt in. De boot liep lekker de haven uit, koers richting het eiland "Tien Gemeten". Na een half uurtje nam de wind echter alweer behoorlijk af en werd het al snel saai volgens de "bevrouwing".
Dus ruim voor Tien Gemeten maar weer het roer om, terug richting de Haringvlietdam. De wind nam gelukkig toch weer toe, was wat onregelmatig, maar al met al prima om lekker te zeilen.
Uiteindelijk hebben we toch nog wel een uurtje of drie gezeild en en kunnen we terugkijken op weer een geslaagd weekend met ons viertjes aan boord!

Geen opmerkingen: