donderdag 2 augustus 2012

Update

Na een periode van stilte toch maar weer eens een update. Inmiddels zijn we na het plaatsen van de mast en de nieuwe verstaging alweer een paar maanden verder. We hebben een paar mooie weekenden gehad, met name rondom Pinksteren, verder hebben we bijzondere weekenden gehad met zon, regen, onweer enz. Kortom zeer wisselend weer. Maar dat heeft de pret niet mogen drukken. En dat alles vanuit onze nieuwe ligplaats in de Heliushaven. Prachtig uitzicht over het water, geen gedoe meer met sluistijden, heerlijk!
We hebben een paar keer heerlijk kunnen zeilen, o.a. rondje Tiengemeten vanuit de Heliushaven, rondje Slijkplaat dat geen rondje werd maar een terugtocht op de motor wegens wegvallen van de wind.

Ook hebben we met regelmaat van onze vouwfietsen genoten. Rondje Hellevoetsluis en omgeving, ff heen en weer naar winkelcentrum de Struitse Hoek of een middagje fietsen via Stelendam, Havenhoofd, Oostdijk zo naar de stranden aan de zeekant bij Ouddorp, genieten dus!

Het Pinksterweekend was er een die we niet snel meer zullen vergeten. Dit was het laatste weekend waarin ouders Henk en Inge Blomsma voor het laatst op hun Pisces waren. Na 35 jaar was het tijd om de boot te verkopen. Het weekend na Pinksteren is de boot opgehaald en vertrokken richting Duitse wadden, voor een tweede leven voor "onze" vertrouwde Sander 85 met een nieuwe eigenaar.


De laatste plaatjes aan boord van de Pisces zijn in het Pinksterweekend geschoten. Voor de "steiger oudsten" was door mede watersporters van de G steiger een afscheidskoffietafel georganiseerd in het clubgebouw van onze watersportvereniging.


Voor Henk en Inge een verrassing die ze nooit meer zulllen vergeten. Met ca. 35 vrienden, familie en bekenden hebben ze afscheid genomen van de watersport. Wel hopen we ze natuurlijk zo af en toe nog eens op de boot te ontvangen! Kunnen ze ook nog eens een praatje maken met alle bekenden.
Vanaf nu zal de Duitse vlag op de Pisces wapperen...

Geen opmerkingen: