dinsdag 29 juni 2010

Geweldig weekend achter de rug

Wat een weekend was dit weer. Fantastisch weer met temperaturen tot tegen de 30 graden, wat wil een mens nog meer.... (een beetje schaduw misschien -:)).

Vrijdagavond laat waren Monique en ik met z'n tweeen aan boord om lekker van het weekend te genieten. Sjors was het hele weekend onder de pannen bij vriendje Martijn in Warmond.
Zaterdag hebben we, nadat Monique nog even in het winkelcentrum "De Struytse Hoeck" wat kleding had gekocht, rond 13.15 uur de sluis genomen en hebben we de zeilen gehesen. Aanvankelijk liep de boot nog wel lekker op een ruime wind, maar al snel zakte de wind weg. We hebben lekker gedobbert, en pas nadat we het eiland Tiengemeten hadden gerond kregen we weer een lekker windje. Kruisend zijn we tot net voorbij Middelharnis teruggezeild en hebben het anker om ca. 19.45 uur laten zakken. We hebben er heerlijk achter het eiland schuin tegenover Hellevoetsluis gelegen en heerlijk buiten verse warme broodjes uit de oven genuttigd. Om ca. 22.00 uur zijn we weer teruggevaren naar de Heluishaven. Genieten, genieten en nog eens genieten. Wat een dag.....

Zondag was het nog een graadje warmer. De hele middag hebben we lekker op de wind voor anker gelegen, lekker uitgerust, beetje lezen (ik de kachel documentatie, Monique een tjdschriftje) en zo zijn we de zondag weer heerlijk doorgekomen. Om 19.15 uur hadden we de sluis het kanaal weer in en hebben we het weekend weer afgesloten.

Op naar nog zo'n mooi weekend!

Geen opmerkingen: