maandag 27 april 2009

Vakantie op de boot!

Eindelijk was het dan zover, in de loop van de zaterdagmiddag zijn wij, Rosa, Sjors, Ruud en Monique met de boot vertrokken richting Zeeland voor een weekje vakantie. Marcel, Aletta en Deborah waren ook van de partij, die lagen de avond voor de doop van onze boot al met hun boot "Together"bij de werf. Ook Roland Slagter voer met zijn "Sjannotje" mee. Via Koudekerk, Alpen a/d Rijn, Boskoop, Waddinxveen zijn we bij de spoorbrug van Gouda gekomen. s'Avonds om ca. 21.15 uur draaide de spoorbrug, zijn we er nog even doorheen gegaan en hebben na de brug geslapen.

Zondag hebben we de reis voortgezet richting Willemstad. Het was een dag met veel buien, niet wat we besteld hadden. Bij de brug van Alblasserdam stonden Hans, Corrie en Stefan ons op te wachten om een paar foto's vanaf de kant te schieten. Nadat de brug bij Alblasserdam open ging zijn we doorgegaan richting Dordrecht, waar de familie ons nogmaals op stond te wachten. We zijn benieuwd naar de foto's!

Na een lange dag varen lagen we om een uurtje of 4 aan de oude kade van Willemstad afgemeerd. Marcel en Martine Polderman lagen al in Willemstad afgemeerd, we hebben onze boten ernaast gelegd en nog een gezellige avond met z'n allen doorgebracht. We maken ons op voor een dagje zeilen op het Volkerak, bestemming Steenbergen....

Geen opmerkingen: